Sommeren er slut nu !

Den var vamt meget vamt for vamt for min smag. Nu er det pludseligt blevet temmelig koldt, det går hurtigt.

jeg har haft et 2018 som har været noget udfordrende, synes jeg, kæmper med hosteri og træthed, det ene kommer nok af det andet, det går i ring, jeg håber min nye specialæge finder en løsning, det er nemlig ærgelig at være så uoplagt, som jeg er. Hvad er udsigten til bedring, ingen ved det.

Nå en tur på Cruise i Middelhavet med en god veninde, blev det til her i september. vi besøgte bla. Marseille, som jeg gerne vil besøge igen, en flot by, som er kommet på listen for rejsemål.

Ellers vil jeg igen gerne til Rom, den evige stad, som har sin hele egen dejlig stemning, som er uimponeret af alle de turister som flokkes, jeg vil derned tidlig om foråret.

Cruise på Nilen igen, jeg ser at Atlantis rejser igen flyver direkte til Luxor også en mulig forårstur.

“At rejse er at leve” sagde den gamle digter, ja men det er også dejligt at komme hjem i egne omgivelser igen, hjem til fred og ro. Der er kun to måneder til jul og til at 2018 er slut, jeg håber på et bedre helbred i 2019 og fremover. Og måske en enkelt rejse.